Dukuri turpina gatavoties pasaules čempionātam Vistlerā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri turpina gatavoties pasaules čempionātam (PČ), kas piektdien sāksies Vistleras trasē Kanādā. 

Priekšpēdējā treniņu dienā abi latvieši veica divus braucienus. 

Pirmajā braucienā trešo ātrāko laiku uzrādīja Martins Dukurs, bet viņa vecākais brālis Tomass Dukurs uzrādīja astoto rezultātu. 

Ātrākais pirmajā braucienā bija vācietis Kristofers Grothers, kam Martins piekāpās 0,07 sekundes, bet Tomass viņam zaudēja 1,21 sekundi. 

Otrajā braucienā Tomass sasniedza otro labāko rezultāti, kamēr Martins bija ceturtais. Braucienā ātrākais bija mājinieks Deivids Gžeščižins, kuram Tomass zaudēja 0,11 sekundes, bet Martins 0,16. 

Kungi startēja kopā ar dāmām. Kopumā treniņbraucienus šajā grupā veica 29 skeletonisti.

Tomass Dukurs izlaida Pasaules kausa posmu Leikplesidā, lai pēc iespējas labāk sagatavotos pasaules čempionātam Vistlerā, kur viņš kopā ar tēvu un treneri Daini Dukuru bija devies trenēties. 

Pasaules čempionāts skeletonā vīriešiem sāksies ceturtdien plkst. 19 pēc Latvijas laika. Uzvarētājs tiks noskaidrots četru braucienu summā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu