NBA tenkas: Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" vēlas iegūt Durantu un Tompsonu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Klejs Tompsons un Kevins Durants
Klejs Tompsons un Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

ASV sporta medijos bieži tiek izplatītas ziņas, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, tāpēc informācija jāvērtē kritiski. Tomēr ir pilnībā skaidrs, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda šovasar brīvo aģentu tirgu centīsies pastiprināt sastāvu ar kādu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni. Baumo, ka...

Kopš janvāra beigās veiktā spēlētāju maiņas darījuma, kurā Porziņģis pārcēlās no Ņujorkas "Knicks" uz Dalasu, "Mavericks" komanda algu griestos atbrīvojusi pietiekami daudz līdzekļu, lai šovasar noslēgtu ilgtermiņa līgumu ar Latvijas basketbolistu un piesaistītu vēl kādu NBA zvaigzni.

"The Athletic" žurnālists Frenks Isola vēsta, ka "Mavericks" vēlas šovasar sastāvam piesaistīt NBA čempionvienības Goldensteitas "Warriors" uzbrucēju Kevinu Durantu, lai izveidotu lielisku trio kopā ar Porziņģi un uzlecošo zvaigzni Luku Dončiču no Slovēnijas.

Ar līdzīgu informāciju nācis klajā portāla "DallasBasketball.com" apskatnieks Maiks Fišers. Viņš ziņo, ka "Mavericks" cīnīsies par Durantu līdz brīdim, kad viņš pateiks stingru "nē". Fišers arī vēsta, ka Dalasas kluba redzeslokā ir arī "Warriors" snaiperis Klejs Tompsons.

Iepriekš vairākkārt tika ziņots, ka Durants šovasar varētu pārcelties uz "Knicks", kaut gan spēlētājs šādu informāciju ir noliedzis. Tika izplatītas arī baumas, ka Porziņģis gribējis atstāt Ņujorku, jo nav vēlējies spēlēt kopā ar Durantu.

Atsaucoties uz Porziņģim kādu pietuvinātu personu, "The Athletic" vēsta, ka šādas baumas esot izplatījusi "Knicks" komanda, jo Latvijas basketbolists labprāt spēlētu kopā ar Durantu un laipni gaidītu viņu arī "Mavericks" klubā.

Durants savulaik Porziņģi nodēvēja par "vienradzi", tādējādi izsakot komplimentu Latvijas basketbolistam, kurš esot iepriekš neredzēts talants - augumā ļoti garš, ātrs, apveltīts ar labu tehniku un lielisku metienu no distances.

Durants: Nezinu, kurš aizmainīja Porziņģi. Man nav nekāda sakara ar "Knicks"

Iepriekšējās divās sezonās pašlaik 30 gadus vecais Durants kļuva par NBA čempionu ar "Warriors" komandu, kā arī viņš saņēma finālsērijas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu.

Savukārt 29 gadus vecais Tompsons, kurš ir viens no līgas labākajiem snaiperiem, trīs reizes kronēts par NBA čempionu "Warriors" sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu