Daugaviņš sarunā ar TVNET: Pagaidām vēl ir grūti pakustēties

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: ITAR-TASS/LETA

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš pēc baisā kritiena vienā no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēlēm ir atgriezies Latvijā, bet portālam TVNET atzīst, ka pagaidām ikdienišķas kustības viņam vēl sagādā diskomfortu.

Maskavas "Spartak" uzbrukuma līderis Daugaviņš pagājušajā nedēļā Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA  guva smagu traumu un laukumu varēja atstāt tikai uz nestuvēm, bet krievu mediji pēcāk ziņoja, ka uzbrucējam ir plaušu un ribu savainojumi.

Līdz šim hokejists komentārus Latvijas medijiem nebija sniedzis. Īsā sarunā ar TVNET viņš pastāstīja, ka pašlaik atrodas Latvijā, lai veiktu papildus veselības pārbaudes.

"Esmu izrakstīts no slimnīcas un atbraucis mājās. Vēl jāveic pāris veselības pārbaudes. Pakustēties ir grūti, daudz sasitumu. Paies kāds laiks, līdz atkal jutīšos normāli," savas sajūtas raksturoja Daugaviņš.

Uz jautājumu, vai pats ir noskatījies video, kurā redzams nervus stindzinošais kritiens, Daugaviņš atbildēja apstiprinoši. Viņš gan to esot izdarījis tikai vienu reizi.

Uzreiz pēc ietriekšanās laukuma apmalē Daugaviņš tika nogādāts vietējā Maskavas slimnīcā. Hokejists TVNET uzsvēra, ka ārstniecības iestāde esot augstākās klases, tāpēc neesot gadījies saskarties ar izslavēto Krievijas medicīnas iestāžu kolorītu.

Interesanti, ka nākamās dienas rītā pēc traumas gūšanas Daugaviņš kļuva par tēvu savai otrajai meitai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu