Simeonem par nepiedienīgu žestu nenāksies izlaist atbildes spēli pret "Juventus"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola čempionāta komandas Madrides "Atletico" galvenajam trenerim Djego Simeonem par nepiedienīgo žestu nenāksies izlaist UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēli pret Itālija flagmani Turīnas "Juventus".

Simeone komandu pirmajā spēlē pēc savas vienības vārtu guvuma izcēlās ar nepiedienīgu žestu, ar rokām satverot savas ģenitālijas. Ceturtdien Eiropas Futbolu asociāciju savienība (UEFA) piesprieda trenerim 20 000 eiro lielu soda naudu, taču viņš izvairījās no diskvalifikācijas.

Šajā spēlē "Atletico" komanda mājās uzvarēja ar 2:0.

"Atletico" klubs tika sodīts arī par fanu radītajām nekārtībām, kamēr "Juventus" komandas galvenais treneris Masimo Alegri par spēles laika vilcināšanu tika sveikā ar brīdinājumu.

Astotdaļfināla atbildes spēle Turīnā notiks 12.martā.

Simeone pie "Atletico" stūres stājās 2011.gadā. Viņa vadībā "Atletico" pērn un 2012.gadā triumfēja UEFA Eiropas līgā, bet 2014.gadā tika kronēta par Spānijas čempioni. Tāpat argentīnieša vadītie vīri divreiz spēlējuši UEFA Čempionu līgas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu