"Bruins" pie punktiem tiek jau 18. spēlē pēc kārtas NHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patrīss Beržerons un vārtsargs Tuka Rasks
Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patrīss Beržerons un vārtsargs Tuka Rasks Foto: AFP/SCANPIX

Lielisku sēriju sasnieguši Bostonas "Bruins" hokejisti, kuri ceturtdien jau 18.spēlē pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika pie punktiem.

"Bruins" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:0, 1:2, 3:1) pārspēja Floridas "Panthers" hokejistus, tiekot pie piektās uzvaras pēc kārtas.

Uzvaru Bostonas komanda nodrošināja vien pēdējā minūtē, kad 37 sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu panāca Mets Grzelsiks, bet tikai septiņas sekundes pirms finālsignāla uzvaras vārtus iemeta pieredzējušais Patrīss Beržerons. Viņš šajā cīņā kopumā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem.

"Bruins" pie punktiem tagad tikusi 18 spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtots kluba otrais labākais sasniegums, savukārt 1940./41.gada sezonā vienība pie punktiem tika 23 cīņās pēc kārtas. Komanda zaudējumu pamatlaikā nav cietusi jau kopš 19.janvāra.

Savukārt savā laukumā "Bruins" vienība uzvarējusi jau deviņās spēlēs pēc kārtas.

Citviet zaudējumu piedzīvoja NHL līdere Tampabejas "Lightning", kas savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) atzina Minesotas "Wild" pārākumu. Uzvarētājiem "sauso" maču aizvadīja Devans Dubniks, kurš atvairīja visus 25 metienus.

"Wild" labā visus trīs vārtus iemeta Džeisons Zakers.

"Lightning" vienībai gan šis bija tikai otrais zaudējums pēdējo 14 maču laikā.

"Kaut kādu iemeslu dēļ mēs savu labāko sniegumu demonstrējam tieši pret līgas labākajām komandām," priecīgs pēc uzvaras bija Dubniks. "Jau no paša sākuma bija redzams, ka šai cīņai mēs esam maksimāli noskaņojušies."

Tikmēr jau ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas izbraukumā ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) atzina Arizonas "Coyotes" pārākumu.

"Sauso" spēli mājinieku sastāvā aizvadīja Dārsijs Kempers, kurš tika galā ar visiem 30 pretinieku metieniem.

Citviet ar trim vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās krievu uzbrucējs Aleksandrs Radulovs, kura pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda tikmēr savā laukumā ar 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche".

Radulovs "Stars" sastāvā laukumā atgriezās pēc viena mača izlaišanas, jo saņēma diskvalifikāciju par treniņa nokavēšanu. "Stars" vārtos otro "sauso" spēli pēc kārtas aizvadīja Bens Bišops, kurš tika galā ar 31 metienu.

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda izbraukumā ar rezultātu 4:5 (0:2, 3:0, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čikāgas "Blackhawks".

Savukārt cita latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" vienība savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:2, 1:0, 0:2) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu, ciešot devīto zaudējumu pēdējo desmit maču laikā, kamēr Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 106 punktiem 68 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 91 punktu 67 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt sestā ar 81 punktu 67 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 11.vietā ar 69 punktiem 67 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 68 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 68 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 88 punkti 67 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu