Sūlšērs mudina Rešfordu sekot Ronaldu piemēram

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Markuss Rešfords (centrā)
Markuss Rešfords (centrā) Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas komandas Mančestras "United" galvenā trenera vietas izpildītājs Ūle Gunnars Sūlšērs mudina kluba spēlētāju Markusu Rešfordu agresīvāk spēlēt soda laukumā, kā to savulaik vienības rindās darīja Krištianu Ronaldu.

Rešfords trešdien UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēle bez liela uztraukuma guva izšķirošos vārtus no 11 metru soda sitienu atzīmes "United" neticamā uzvarā ar 3:1 pār Parīzes "Saint-Germain" (PSG). Tie viņam bija pirmie vārti pēdējās sešās spēles.

21 gadu vecais anglis sezonu sāka kā centra uzbrucējs, bet šobrīd viņam laukumā ir galvenā loma - veidot spēli.

Sūlšērs vēlas redzēt Rešfordu nospēlējam visu savu karjeru "United" rindās. Tāpat viņš vēlas, lai anglis ņemtu piemēru no Ronaldu, kurš no malējā uzbrucēja kļuva par izcilu vārtu guvēju.

"Mums šajā klubā ir bijušas daudzas leģendas, kas visu savu karjeru nospēlējušas šeit, un es ceru, ka Rešfords būs viena no tām," komentēja Sūlšērs. "Es mēģinu viņam iestāstīt, lai viņš sit vairāk. Rešforda vārti dažkārt ir neaprakstāmi, viņam piemīt fantastisks sitiens."

Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: AFP/SCANPIX

Sūlšērs uzsvēra Ronaldu izaugsmi, atzīmējot, ka, gadiem ejot, viņš savus vārtus vairāk sāka gūt no soda laukuma.

Ronaldu kļuva slavens pirms došanās uz karalisko Spānijas futbola komandu Madrides "Real", kur viņš deviņās nospēlētajās sezonās kļuva par kluba rekordistu iesistajos vārtos.

Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Scnapix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu