Martins Dukurs: Ar pirmo braucienu noķēru pozitīvas sajūtas (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas labākais skeletonists Martins Dukurs piektdien Vistleras trasē Kanādā veica ļoti labus divus otrās sacensību dienas braucienus, pārliecinoši izcīnot sesto pasaules čempiona titulu karjerā. Pēc sacensībām skeletonists atzina, ka jau sacensību sākumā noķēra pozitīvas sajūtas, kuras arī ļāva izcīnīt titulu. 

"Pirmajā braucienā noķēru "fīlingu", ka viss aizies. Mani vairāk pat pārsteidza starts. Divas smagas dienas - gan fiziski, gan mentāli," atzina Martins Dukurs

Martins Dukurs uzvarējis 5 no iepriekšējiem 6 pasaules čempionātiem - izņēmums bija 2013. gadā, kad Latvijas skeletonists izcīnīja sudrabu, bet par čempionu kļuva krievs Aleksandrs Tretjakovs.

Arī skeletonista tēvs un treneris Dainis Dukurs atzina, ka Martinam sanāca pilnīgi viss.

"Martinam sanāca viss. Visi braucieni pa pirmo vietu - tas ir lieliski," atzina Dainis Dukurs. 

Tika atzīmēts arī Tomasa Dukura sasniegums šajās sacensībās. "Tomass izdarīja lielu darbu komandas interesēs. Šis sasniegums bija spēcīgs komandas darbs," komentēja Dainis Dukurs. 

"Protams, ka ir sāpīgi par Tomasu. Šoreiz viņš ļoti pārdzīvoja, bet tāds ir sports - nežēlīgs," atzina Martins. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu