Stenlija kausa čempione Vašingtonas "Capitals" izcīna sesto uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējā Stenlija kausa čempione Vašingtonas "Capitals" piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ietvaros izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

"Capitals" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) pieveica Ņūdžersijas "Devils".

Uzvarētāju sastāvā savu trešo "sauso" uzvaru šosezon un 35.karjerā aizvadīja Breidens Holtbijs, turklāt tādējādi viņš ir atkārtojis "Capitals" rekordista Olafa Kelciga iespēto, kurš savulaik šajā vienībā nepārspēts palika tikpat reižu.

"Lēni iesākām spēli, tomēr mums izdevās gūt pirmos vārtus, bet lieliski spēli vārtos aizvadīja Holtbijs, kurš mums deva iespēju ieiet ritmā," teica "Capitals" galvenais treneris Tods Reirdens.

Tikmēr "Devils" vienībai šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Citviet piecas rezultatīvas piespēles izpildīja Aleksandrs Barkovs, kura pārstāvētā Floridas "Panthers" komanda savā laukumā ar 6:2 (3:0, 2:2, 1:0) apspēlēja Minesotas "Wild".

Ar šo maču "Panthers" vienībai arī izdevās pārtraukt sešu zaudējumu sēriju. Līdz šim vēl neviens hokejists Floridas kluba vēsturē vienas spēles laikā nebija veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā piektdienas mačā astoņus vārtus iemeta Vinipegas "Jets", kas izbraukumā ar 8:1 (4:0, 1:0, 3:1) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes".

Šajā spēlē 15 viesu hokejisti atzīmējās vismaz ar vienu rezultativitātes punktus, kamēr ar diviem precīziem metieniem izcēlās Endrū Kops.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 106 punktiem 68 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kas kā pirmā nodrošinājusi dalību Stenlija kausa izcīņā, bet tai ar 91 punktu 67 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 81 punktu 67 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 69 punktiem 67 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 68 mačos ir Otavas "Senators", ko pārstāv Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 68 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 88 punkti 67 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu