Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro" piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienu sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Neveiksmi Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) mačā sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro" komanda.

"Orebro" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Skelleftea" vienībai.

Latviešu uzbrucējs pēcspēles metienos nerealizēja savu izgājienu uz vārtiem.

Ābols šajā mačā nospēlēja 15 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja 66% iemetienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Ābols 43 mačos guvis 17 vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, būdams sestajā vietā līgas labāko snaiperu sarakstā.

Ar 50 spēlēs izcīnītiem 66 punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 11.vietu starp 14 komandām, bet par diviem punktiem vairāk ir desmitajā pozīcijā esošajai "Brynas IF" vienībai, kas šobrīd kā pēdējā nodrošina dalību izslēgšanas turnīrā. Tikmēr turnīra tabulas augšgalā ar 98 punktiem ir "Lulea".

Līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas divas spēles.

Divām vājākajām komandām pēc sezonas būs jācīnās par vietas saglabāšanu Zviedrijas elites čempionātā.

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās aizpērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām, turklāt februārī tas tika pagarināts vēl uz diviem gadiem. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Pagājušā gada janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu