"Arsenal" sarūpē Sūlšēram premjerlīgā pirmo zaudējumu pie "United" stūres (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: Reuters/ScanPix

Londonas "Arsenal" futbolisti svētdien svarīgā mačā par ceturto vietu Anglijas premjerlīgā savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Mančestras "United".

Viesu stūrmanim Ūlen Gunnaram Sūlšēram šis bija premjerlīgā pirmais zaudējums "United" galvenā trenera vietas izpildītāja amatā.

Londonieši jau 12.minūtē panāca 1:0, precīzi no tālienes sitot Granitam Džakam. Bumbai vārtsarga laukumā atsitoties pret zemi, tā mainīja savu trajektoriju, un "United" vārtsargs Davids de Hea nebija glābējs šajā situācijā.

Otrā puslaika vidū, "United" soda laukumā tika nogāzts Aleksandrs Lakazete, tādējādi uz viesu vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Pjērs Emeriks Obamejangs.

Uzvara londoniešiem ļāva apsteigt pretiniekus cīņā par ceturto vietu, kas turnīra beigās ļautu nākamsezon spēlēt UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru svinēja vicelīdere "Liverpool", kas mājās ar 4:2 (2:1) guva virsroku pār "Burnley".

Liverpūliešiem pa diviem vārtiem guva Sadio Manē un Robērtu Firminu.

Vēl no vadošajām komandām Londonas "Chelsea" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Vulverhemptonas "Wanderers", neizšķirtu kompensācijas laikā izraujot Edenam Azāram.

Jau ziņots, ka, tīs vārtus jeb "hat-trick" gūstot Rahīmam Stērlingam, Anglijas čempione Mančestras "City" sestdien premjerlīgas mačā savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:0) apspēlēja "Watford".

Citā sestdienas mačā negaidītu zaudējumu piedzīvoja Totenhemas "Hotspur", kas izbraukumā ar 1:2 (1:0) piekāpās vienai no čempionāta vājākajām komandām "Southampton".

"Hotspur" pēdējo četru premjerlīgas maču laikā nav tikusi pie uzvarām - vienreiz spēlēts neizšķirti un trīsreiz zaudēts.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 74 punktiem 30 mačos atrodas Mančestras "City", kamēr "Liverpool" ir 73 punkti. Trešā ar 61 punktu ir Totenhemas "Hotspur", bet 60 punkti ir Londonas "Arsenal" rēķinā. Mančestras "United" guvusi 58 punktus, bet pirmo sešinieku ar 57 punktiem 29 cīņās noslēdz Londonas "Chelsea".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu