Dāvis Bertāns sekmē "Spurs" uzvaru pār NBA līderi "Bucks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns (no kreisās)
Dāvis Bertāns (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pagājušajā naktī svinēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda, kas ar 121:114 savā laukumā apspēlēja līgas līdervienību Milvoki "Bucks". 

26 gadus vecais Bertāns laukumā devās no rezervistu soliņā un guva piecus punktus. Viņš nospēlēja 27 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no trim izmestajiem divu punktu metieniem un vienu no pieciem tālmetieniem. 

Bertāns savāca arī četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, divreiz pārkāpa noteikumus un nopelnīja +19 lietderības rādītāju. Kamēr Bertāns atradās laukumā "Spurs" iemeta par 19 punktiem vairāk nekā pretinieks. 

Uzvarētāju rindās teicamu spēli aizvadīja Lamarkuss Oldridžs, kurš guva 29 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas zem groziem. Par punktu mazāk iemeta un sešas rezultatīvas piespēles izpildīja Demārs Derouzans. 

Tikmēr "Bucks" sastāvā līderis Jannis Adetokunbo guva 27 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. Ēriks Bledso iemeta 21 punktu. 

Mača ievads laukuma saimniekiem nebija veiksmīgs. "Spurs" pirmajā ceturtdaļā nonāca iedzinēja lomā pat ar 15 punktiem, bet turpinājumā bija pārāka katrā no trim atlikušajām ceturtdaļām. 

"Spurs" komanda izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas un astoto uzvaru pēc kārtas savu līdzjutēju priekšā. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ar 67 spēlēs izcīnītām 38 uzvarām ieņem 7. pozīciju. Savukārt "Bucks" tikpat mačos piedzīvojusi 17 zaudējumus, atrodoties Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā. 

Nākamo spēli Grega Popoviča vadītā "Spurs" aizvadīs 13. martā viesos pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu