Vestbruks iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar "Jazz" līdzjutējiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomsitijas "Thunder" līderis pirmdienas izbraukuma mača pret Jūtas "Jazz" laikā iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar mājinieku līdzjutējiem, nekautrējoties izmantot arī cenzējamu leksiku.

Soltleiksitijas komandas arēnā notikušajā mačā ar 98:89 pārāki bija viesi no Oklahomsitijas, bet spēlēs vidū kārtējo reizi savu nesavaldību nodemonstrēja "Thunder" līderis Vestbruks.

Konflikts notika spēles otrajā ceturtdaļā, kad Vestbruks atradās uz "Thunder" vienības rezervistu soliņa. "Jazz" līdzjutēji viņam veltīja kādu neglaimojošu frāzi, kas ari lika basketbolistam aizsvilties. 

"Es tevi noslānīšu! Tevi un tavu sievu," sociālās saziņas vietnē "Twitter" atrodamajā video uz faniem kliedz Oklahomsitijas kluba spēlētājs.

Pēc spēles Vestbruks savu rīcību skaidroja ar to, ka Jūtas vienības fani konfliktu sākuši ar skaļi izkliegtu rasistisku frāzi.

"Abi teica, lai metos ceļos kā esot to pieradis darīt. Tas arī izraisīja šādu reakciju. Uzskatu, ka tas ir rasistiski. Par viņa sievas piekaušanu - nekad neesmu pacēlis roku pret sievieti vai bijis iesaistīts vardarbīgās epizodēs ģimenē," medijam "The Athletic" skaidroja Vestbruks.

Interesanti, ka Vestbruks ar "Jazz" faniem saķērās arī NBA pirmssezonas spēļu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu