Makgregors Maiami arestēts par viedtālruņa zādzību (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Jaukto cīņu mākslas (MMA) pārstāvis un bokseris Konors Makgregors pirmdien Maiami apgabala pilsētā Maiamibīčā ticis arestēts par viedtālruņa atņemšanu kādam vietējam iedzīvotājam, jo ierīces īpašnieks centies uzņemt sportista foto, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Kā ziņo Maiami policija, Makgregors ticis arestēts pirmdienas pēcpusdienā. Viņš aizturēts par laupīšanu kriminālos nolūkos. Īrijas sportista advokāts jau paudis, ka Makgregors sadarbojas ar likumsargiem. Sava klienta pārkāpumu viņš nodēvēja par "nenozīmīgu".

Incidents esot noticis pirmdien ap pieciem no rīta esot, kad devies prom no kādas Maiami viesnīcas. Kāds vīrietis esot mēģinājis Makgregoru nofotografēt, bet cīkstonis izsitis viņam telefonu no rokām, pēc tam ierīcei vairākas reizes uzkāpjot virsū. Pēc tam Makgregors esot paņēmis bojāto viedtālruni un devies prom.

Policija vēlāk karstasinīgo īru atrada viņa dzīvesvietā un arestēja. Pirmdienas vakarā Makgregoru atbrīvoja pret 12 500 ASV dolāru lielu drošības naudu.

Makgregors savas MMA cīkstoņa karjeras laikā aizvadījis 25 cīņas, kurās guvis 21 uzvaru. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu