UEFA sākusi izmeklēšanu par Neimara veltīto kritiku tiesnešiem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: Reuters/LETA

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) sākusi izmeklēšanu par slavenā brazīliešu uzbrucēja Neimara veltīto kritiku tiesnešiem pēc viņa pārstāvētās Francijas komandas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) izstāšanās no UEFA Čempionu līgas.

PSG vienība pagājušajā nedēļā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 1:3 piekāpās Anglijas grandam Mančestras "United", kas pretiniekiem, pateicoties vairāk izbraukumā gūtiem vārtiem, ļāva sasniegt ceturtdaļfinālu.

Neimars pašlaik ārstē savainojumu un nav spēlējis kopš janvāra, bet pieminētā mača izskaņu viņš emocionāli skatījās no laukuma malas, nespējot noticēt, ka jau kompensācijas laikā uz PSG vārtiem tika nozīmēts izšķirošs 11 metru soda sitiens, ko aukstasinīgi realizēja talantīgais Markuss Rešfords.

Brazīlietis neslēpa dusmas uz mača tiesnešiem, lai gan "pendele" pēc UEFA atzinuma tika piespriesta pamatoti, turklāt savu neapmierinātību viņš pauda arī sociālajā tīklā "Instagram".

"Tas ir apkaunojums. Laukumā tiek laisti četri cilvēki (domāti tiesneši), kuri neko nesaprot no futbola, lai mača laikā pa televizoru skatītos atkārtojumu palēlinājumā. Ejiet ieskrieties!" portugāļu valodā ierakstīja Neimars.

Galvenais tiesnesis 11 metru soda sitienu uz PSG vārtiem piešķīra pēc video atkārtojuma noskatīšanās.

Pēc spēles Neimars esot bijis tik uzvilcies, ka vēlējies pārmācīt tiesnešus viņu ģērbtuvē, tomēr PSG personāls brazīlieti no tā atturējis.

Par Neimara uzvedību un ierakstu sociālajos tīklos UEFA ir uzsākusi izmeklēšanu, kā rezultātā brazīlietim, visticamāk, tiks piemērots sods, kas var pat būt diskvalifikācijas formā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu