Jevpalovs AHL atgriežas ar zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ņikita Jevpalovs ierodas uz treniņu ''Kvik hockey'' arēnu Herningā.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ņikita Jevpalovs ierodas uz treniņu ''Kvik hockey'' arēnu Herningā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā trešdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda.

"Rocket" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) piekāpās Sirakjūsas "Crunch" vienībai.

Jevpalovam šis bija pirmais mačs kopš 22.februāra, jo hokejists bija iedzīvojies savainojumā. Tiesa, trešdienas mačā viņš ar metieniem pa vārtiem neizcēlās, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon uzbrucējs 55 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 74 punktiem 62 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 67 punktiem 61 spēlē ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas lielāko daļu pavadījis Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 74 punktiem 62 cīņās ir aizsarga Krstiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", ceturtā ar 69 punktiem 63 mačos ir Belevilas "Senators", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Savukārt sestā ar 65 punktiem 62 spēlē ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 60 punktiem 62 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu