Bukarta "Sparta" izcīna pirmo uzvaru Čehijas čempionāta "play-off"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā Foto: https://twitter.com/HCSpartaPraha

Latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Čehijas augstākās hokeja līgas komanda Prāgas "Sparta" ceturtdien izcīnīja uzvaru izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā spēlē, kamēr aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" cieta zaudējumu.

"Sparta" savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:0, 1:2) pārspēja Vitkovices "Ridera'" vienību, sērijā līdz trim uzvarām panākot 1-2.

Bukarts šajā mačā nospēlēja 13 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvietis šajā sezonā 47 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm, bet trīs "play-off" cīņās viņš pie rezultativitātes punktiem nav ticis.

Vēl astotdaļfinālā spēlē "PSG Berani" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) piekāpās "Mlada Boleslav" vienībai, sērijā nonākot iedzinējos ar 1-2.

Freibergs šajā mačā laukumā pavadīja 25 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, pielietoja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr Kulda vien astoņās minūtēs un 51 sekundē pa vārtiem nemeta un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Freibergs šosezon regulārajā turnīrā 49 cīņās guva četrus vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles, bet Kulda 49 mačos atzīmējās ar 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Izslēgšanas turnīrā Freibergs atzīmējies ar vieniem vārtiem, bet Kulda palicis bešā.

Savukārt no ceturtdaļfinālā izslēgšanas turnīru sāks aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kā arī aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas"Mountfield".

Čehijas čempionāta regulārajā turnīrā uzvarēja Libereces "Bīlī Tigrši", otrajā vietā bija Tršinecas "Ocelārži", bet trešo vietu ieņēma Plzeņas "Škoda", šīm trim vienībām nodrošinot ceļazīmi uz Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas nākamās sezonas turnīru.

Ceturto vietu ieņēma Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" bija devītā, bet Prāgas "Sparta" noslēdza pirmo desmitnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu