Bļugeram rezultatīva piespēle graujošā uzvarā pret Girgensona "Sabres"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Teodors Bļugers ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, palīdzot Pitsburgas "Penguins" komandai ar rezultātu 5:0 (0:0, 3:0, 2:0) sagraut Bufalo "Sabres" vienību, kuru pārstāv Zemgus Girgensons.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās "Penguins" komandas otro vārtu guvumā, kad precīzu metienu izpildīja amerikāņu aizsargs Braiens Dumulēns.

Šajā vārtu guvumā rezultatīvu piespēli veica arī slavenais Krievijas uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, kurš spēlēja otrajā uzbrucēju maiņa kopā ar Latvijas hokejistu.

Bļugers kopumā šajā mačā laukumā 14 minūtes un deviņas sekundes (1:02 skaitliskajā mazākumā), nopelnīja 2 soda minūtes, veica 1 metienu pa pretinieku vārtiem, izpildīja 2 spēka paņēmienus, bloķēja 1 metienu un cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Par spēles spožāko zvaigzni tika atzīts "Penguins" komandas amerikāņu vārtsargs Keisijs Desmits, kurš atvairīja visus 26 pretinieku metienus.

"Penguins" sastāvā ar 1 precīzu metienu un 1 rezultatīvu piespēli izcēlās amerikāņi Džeiks Gincels un Fils Kesels, bet kanādietis Sidnijs Krosbijs atzīmējās ar 2 rezultatīvām piespēlēm.

Girgensons otro maču pēc kārtas palika "Sabres" sastāva rezervē.

"Penguins" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, savukārt "Sabres" neveiksmju sērija pagarināta nu jau līdz sešiem zaudējumiem. 

"Penguins" ar 87 punktiem 71 spēlē ieņem 6. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, bet "Sabres" ar 69 punktiem 70 spēlēs ierindojas 12. pozīcijā Austrumos.

24 gadus vecais Bļugers savā NHL debijas sezonā 17 mačos guvis 3 vārtus, veicis 3 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu +5.

Savukārt 25 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 61 spēlē, guvis 3 vārtus, izdarījis 11 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -11.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu