Žurnālists: Vailders noslēdzis 100 miljonu vērtu līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP/LETA

Boksa smagsvars amerikānis Denotejs Vailders, kurš ir Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions, par nākamajām trim cīņām nopelnīs 100 miljonus ASV dolāru, vēsta "FOX Sports" žurnālists Maiks Kopingers. 

Tiek ziņots, ka Vailderam piedāvāts parakstīt 100 miljonu līgumu ar straumēšanas platformu DAZN.  

Kopingera rīcībā esošā liecina, ka Vailders 13. martā noslēdzis vienošanos ar DAZN. 

"Vailders noslēdzis līgumu ar DAZN. Ja var ticēt mūsu avotam, par nākamajām trim cīņām viņš saņems 100 miljonus ASV dolāru. 20 miljonus viņš saņems par titulcīņu ar Dominiku Brīzīli, bet pēc tam 80 miljonus sadalīs divās cīņās ar Entoniju Džošua," savā "Twitter" kontā raksta Kopingers.

Vailderam bija plānots aizvadīt revanša cīņu ar Taisonu Fjūriju, bet pēc tam, kad brits panāca vienošanos ar ESPN, sarunas pārtrūka. 

Tikmēr cits žurnālists Kriss Manikss vēsta, ka Vailders vēl neesot noslēdzis līgumu ar DAZN un otrdien viņš varētu paziņot, ka piedāvājumu noraidīs. Turklāt summa esot lielāka par 100 miljoniem. 

33 gadus vecais Vailders līdz šim uzvarējis 40 karjeras cīņās, turklāt 39 uzvaras guvis ar nokautu. Vienīgo neizšķirtu viņš piedzīvoja cīņā ar Fjūriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu