Rabio par naktskluba apmeklēšanu līdz mēneša beigām liegts pievienoties PSG treniņiem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Adrjēns Rabio
Adrjēns Rabio Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola čempionāta komandas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) pussargs Adrjēns Rabio saņēmis sodu par naktskluba apmeklējumu, tādējādi viņam būs liegts apmeklēt vienības treniņus līdz mēneša beigām.

Francijas izlases spēlētājs Rabio pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles starp PSG un Mančestras "United", kurā tika ciests zaudējums ar 1:3, esot apmeklējis naktsklubu, kā rezultātā ticis sodīts.

Rabio sodu saņēmis arī tāpēc, ka sociālajā vidē atzīmējis, ka viņam patīk video, kurā redzams kā bijušais Mančestras "United" aizsargs Patriss Evrā svin komandas uzvaru Parīzes stadionā.

"Man liekas tā ir nepieļaujama attieksme un profesionālisma trūkums," "RMC Sport" laikrakstam komentēja PSG sporta direktors Antero Enriki.

Francūzis nav spēlējis kopš decembra vidus, jo tika nosēdināts malā pēc tam, kad nespēja ar klubu vienoties par jauno līgumu.

"Es to neizvēlējos. Esmu pieejams, viss ir kārtībā. Esmu lieliskā formā. Ja vien es varētu spēlēt...taču klubs ir lēmis citādāk," "Infosport" kanālam komentēja Rabio.

23 gadus vecais futbolists arī atzina, ka jūtās apbēdināts par komandas izkrišanu no Čempionu līgas turnīra. "Es vēl joprojām esmu kluba spēlētājs. Man vēl ir līgums. Atbalstu savus komandas biedrus, zaudējums, protams, lika vilties," noslēdza Rabio.

Futbolista attiecības ar vienību strauji pasliktinājās pēc Rabio pieprasīšanas tikt aizmainītam uz Spānijas grandu "Barcelona", savukārt klubs paziņoja, ka spēlētājs var piedalīties tikai rezervistu treniņos.

Janvārī Francijas līgas komiteja lēma, ka PSG lēmums Rabio neļaut piedalīties pirmās komandas treniņos nesaskan ar profesionāla futbolista hartu.

Rabio PSG rindas pārstāv no 2012.gada un 150 mačos atzīmējies ar 13 vārtu guvumiem. Francijas izlases sastāvā pussargam seši aizvadīti mači.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu