Dāvim Bertānam deviņi punkti "Spurs" uzvarā; Dairis Bertāns paliek uz soliņa "Pelicans" zaudējumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piektdien Sanantonio "Spurs" uzvaru ar deviņiem gūtiem punktiem sekmēja Dāvis Bertāns, bet viņa vecākais brālis Dairis Bertāns Ņūorleānas "Pelicans" zaudējumu vēroja no rezervistu soliņa.

"Spurs" ar 109:83 uzvarēja Kristapa Porziņģa bijušo komandu Ņujorkas "Knicks".

Dāvis Bertāns šajā spēlē laukumā pabija 19 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli un saņēma trīs personīgās piezīmes. Bertāna +/- rādītājs +23 bija dalīti labākais "Spurs" komandā, kā arī starp visiem mača dalībniekiem.

Tālmetienu speciālists Bertāns šoreiz gan grozā raidīja tikai vienu no pieciem izpildītajiem trejačiem, sasniedzot vien 20% precizitāti.

Savukārt Dāvja vecākais brālis Dairis Bertāns piektdien nepiedalījās Ņūorleānas "Pelicans" zaudējumā Portlendas "Trail Blazers" - 110:122.

Vecākais no brāļiem Bertāniem varēja doties laukumā savā trešajā NBA spēlē karjerā, tomēr treneris Elvins Džentrijs lēma rūjienieti atstāt uz rezervistu soliņa.

Šajā mačā nepiedalījās arī Ņūorleānas vienības līderis Entonijs Deiviss.

"Pelicans" ar 30 uzvarām un 41 zaudējumu atrodas 11.vietā Rietumu konferencē, bet uz dalību izslēgšanas mačos vairs nepretendē. Savukārt "Spurs" ar 40 uzvarām un 29 zaudējumiem ir 6.vietā šajā pašā konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu