Par Eirolīgas kārtas vērtīgāko spēlētāju atzīts bijušais Bertāna komandas biedrs Džeimss

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maiks Džeimss (pa labi).
Maiks Džeimss (pa labi). Foto: euroleague.net

Par ULEB Eirolīgas 26.kārtas vērtīgāko basketbolistu kļuvis Maiks Džeimss no Itālijas čempiones Milānas "AX Armani Exchange Olimpia".

Džeimss šonedēļ palīdzēja Milānas komandai svarīgā spēlē ar 66:57 uzvarēt Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Grieķijas grandu Pirejas "Olympiakos". Aizsargs šajā mačā 18 no saviem 27 punktiem iemeta otrajā puslaikā, turklāt viņa kontā arī sešas rezultatīvas piespēles, sešas atlēkušās bumbas un divas pārtvertas bumbas, kas ļāva tikt pie 31 efektivitātes punkta.

Tikmēr pie 30 efektivitātes punktiem tika Kosts Sluks no Turcijas kluba Stambulas "Fenerbahce Beko". Uzvarā pret Rolanda Šmita pārstāvēto Barselonas "Lassa" no Spānijas viņš iemeta 22 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Strēlnieka komandas biedrs Nikola Milutinovs jau pieminētajā mačā pret "AX Armani Exchange Olimpia" izcēlās ar 13 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, kas viņam ļāva iegūt 25 efektivitātes punktus un kārtas vērtīgāko spēlētāju sarakstā ieņemt trešo vietu.

Citviet pie 24 efektivitātes punktiem tika Fabjēns Kozērs no Spānijas granda Madrides "Real". Viņš uzvarā pār Jāņa Timmas pārstāvēto Krievijas klubu Maskavas apgabala "Himki" atzīmējās ar 22 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Visbeidzot pa 22 efektivitātes punktiem 26.kārtā nopelnīja Mariuss Grigonis (Kauņas "Žalgirs"), Jannis Papapetru (Atēnu "Panathinaikos Opap") un Valters Tavaress (Madrides "Real").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu