Freimanis pēdējā sekundē izrauj "Ifaistos" uzvaru Grieķijas čempionāta mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis sestdien ar precīzu metienu pēdējā sekundē nodrošināja Lemnosas "Ifaistos" komandai uzvaru Grieķijas čempionāta mačā.

"Ifaistos" izbraukumā ar rezultātu 75:73 (23:18, 17:20, 14:10, 21:25) uzvarēja slaveno Saloniku PAOK komandu.

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā iemeta 16 punktus. Viņš realizēja piecus no astoņiem divpunktu metieniem, vienu no sešiem trejačiem un trīs no četriem "sodiņiem".

Vēl Latvijas basketbolista kontā divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, četras piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Šķita, ka šī mača uzvarētājs tiks noskaidrots pagarinājumā, jo vēl pēdējās sekundēs rezultāts bija neizšķirts 73:73. Tomēr pēc "Ifaistos" komandas paņemta minūtes pārtraukuma Freimanis noslēdzošajā sekundē guva divus punktus un nodrošināja viesiem uzvaru.

Freimanis bija komandas rezultatīvākais basketbolists, bet PAOK sastāvā 17 punktus iemeta Fils Goss.

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 18 uzvarām 18 spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar 17 panākumiem seko Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" komanda. Savukārt Lemnosas "Ifaistos" ar 11 uzvarām 19 mačos atrodas septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu