Latvijas čempionātā svarcelšanā labākos rezultātus sasniedz Koha un Koževņikovs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rebeka Salsabila Ibrahima
Rebeka Salsabila Ibrahima Foto: EPA/LETA

Latvijas čempionātā svarcelšanā, kas norisinājās Ventspilī, augstvērtīgākos rezultātus sasniedza Rebeka Koha un Vadims Koževņikovs, informē rīkotāji.

Dāmu konkurencē startēja deviņas dalībnieces, kuras sacentās visas kopā, kaut pārstāv dažādas svara kategorijas. 

Ar pirmajā mēģinājumā raušanā paceltiem 97 kg, bet grūšanā pieveiktiem 122 kg, uzvarēja favorīte Rebeka Koha. Viņas summā paceltie 219 kg ir jauns Latvijas rekords svara kategorijā sportistēm līdz 64 kg.

Otrajā vietā ar summā paceltiem 190 kg bija 2002.gadā dzimusī Daniela Ivanova, bet trešajā vietā ar 143 kg summā palika Veronika Bezdolnaja.

Vīriem augstvērtīgāko rezultātu summā sasniedza Vadims Koževņikovs, kurš startēja svara kategorijā līdz 96 kg - kopumā pacelti 364 kg (157 kg raušanā, 207 kg grūšanā), kas arī ir jauns svara kategorijas Latvijas rekords.

Vēl no favorītiem svara kategorijā līdz 89 kg triumfēja Ritvars Suharevs, kurš summā pacēla 351 kg (156 kg raušanā un 195 kg grūšanā).

Savukārt svara kategorijā sportistiem virs 102 kg labākais bija Artūrs Plēsnieks, kurš gan summā pacēla vien 362 kg (162 kg raušanā un 200 kg grūšanā). Jāpiebilst gan, ka Plēsnieks joprojām atgūstas pēc pleca traumas izārstēšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu