Rubīna pārstāvētā "Marlies" izcīna uzvaru AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas aizsargs Kristiāns Rubīns svētdien palīdzēja Toronto "Marlies" komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

AHL čempione "Marlies" izbraukumā ar 4:2 (1:0, 3:1, 0:1) pārspēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komandu, kuras līderis Teodors Bļugers šajā sezonas nogrieznī spēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Rubīns šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Savā AHL debijas sezonā viņš piecās spēlēs veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 77 punktiem 64 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 69 punktiem 63 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 78 punktiem 65 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtā ar 72 punktiem 66 mačos ir Belevilas "Senators", kur spēlē arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers.

Savukārt piektā ar 68 punktiem 64 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 63 punktiem 64 cīņās ieņem Lavālas "Rocket", kur spēlē uzbrucējs Ņikita Jepvalovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu