"Penguins" treneris nesola, ka Bļugers arī turpmāk ieņems Malkina vietu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (pirmajā rindā pirmais no kreisās) un treneris Maiks Salivans
Teodors Bļugers (pirmajā rindā pirmais no kreisās) un treneris Maiks Salivans Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans nesola, ka Teodors Bļugers arī nākamajos mačos ieņems otrās maiņas centra uzbrucēja pozīciju, kurā parasti spēlē komandas zvaigzne Jevgeņijs Malkins.

Bļugers svētdien guva vārtus un tika atzīts par NHL mača trešo spožāko zvaigzni, taču "Penguins" ar 1:2 piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Latvijas hokejists spēlēja otrās maiņas centra uzbrucēja pozīcijā, bet malējo uzbrucēju pienākumus pildīja amerikāņi Fils Kesels un Braiens Rasts.

Tuvākajā laikā Malkins traumas dēļ nevarēs palīdzēt "Penguins" komandai, tāpēc trenerim Salivanam preses konferencē tika vaicāts - vai Bļugers arī turpmāk varētu ieņemt Krievijas hokejista posteni.

"Viņš (Malkins) ir spēlētājs, kuru ir grūti aizstāt. Viņš ir viens no vadošajiem spēlētājiem līgā. Dosimies tālāk no spēles uz spēli un skatīsimies, kā viss attīstīsies," lakoniski sacīja "Penguins" vienības galvenais treneris.

24 gadus vecais Bļugers savā NHL debijas sezonā aizvadījis 19 mačus, guvis 4 vārtus, veicis 3 rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Savukārt traumu guvušais Malkins šosezon 66 mačos izcēlies ar 21 precīzu metienu un 50 rezultatīvām piespēlēm.

Patlaban 31 gadu vecais Malkins ar 71 punktu šosezon ir "Penguins" komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs aiz Kesela (73 punkti, 24 vārti + 49 piespēles) un kanādieša Sidnija Krosbija (92 punkti, 33 vārti + 59 piespēles).

"Penguins" ar 88 punktiem 73 mačos ieņem 6. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, turpinot cīņu par iekļūšanu Stenlija kausā jeb NHL izslēgšanas spēlēs.

Foto: Bļugera formastērps komandas ģērbtuvē starp Kesela un Krosbija ekipējuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu