"Napoli" vārtsarga Ospinas veselības stāvoklis pēc baisās sadursmes ir uzlabojies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Davids Ospina
Davids Ospina Foto: AFP/SCANPIX

Itālijas futbola kluba "Napoli" vārtsarga Davida Ospinas veselības stāvoklis pēc baisās sadursmes ir uzlabojies, medijiem pirmdien pavēstīja viņa tēvs Ernans.

Kolumbijas izlases vārtsargs Ospina cieta svētdienas spēlē, kurā "Napoli" ar 4:2 uzvarēja "Udinese" vienību. Kādā no epizodēm kolumbietis izgājienā sadūrās ar viesu spēlētāju; vārtsargam tika pārsista galva. Ospinam galva tika apsaitēta, taču vārtsargs bija spējīgs turpināt maču. Tiesa, pēc pāris minūtēm viņš zaudēja samaņu un ar medicīniskā personāla palīdzību tika nogādāts slimnīcā.

Pirmdien tika pavēstīts, ka vārtsargs nācis pie samaņas un viņa stāvoklis uzlabojas.

"Man pagaidām nav bijusi iespēja aprunāties ar dēlu, jo viņa veselības stāvoklis joprojām tiek uzraudzīts," Radio "CRC" sacīja kolumbieša tēvs. "Es zinu, ka viņam viss ir kārtībā, jo mana sieva ir tur. Viņam tika veikta tomogrāfija un virkne citu pārbaužu."

Gaidāms, ka tuvākajā laikā vārtsargs laukumā neatgriezīsies.

Tas nozīmē, ka Ospina nepiedalīsies gaidāmajās pārbaudes spēlēs valstsvienībā. Kolumbijas izlasei nākamnedēļ paredzētas spēles pret Japānu un Dienvidkoreju.

Itālijas mediji ziņo, ka 30 gadus vecais spēlētājs pirmdien tiks izrakstīts no slimnīcas.

Tikmēr ir ierosināta izmeklēšana pret mediķiem, kuri ļāva Ospinam turpināt spēli un pēc tam nogādāja vārtsargu slimnīcā, kurā nav neiroķirurģijas nodaļas.

Ospina samaņas zudumu izraisīja pēkšņa asinsspiediena paaugstināšanās.

Kolumbietis kopš 2014.gada ir Londonas "Arsenal" īpašumā, bet 2018.gadā komanda viņu izīrēja "Napoli" vienībai. Valstsvienības rindās Ospina ir aizvadījis 94 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu