Dāvja Bertāna treneris Popovičs jau 22. sezonu izcili vada "Spurs" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gregs Popovičs un Dāvis Bertāns
Gregs Popovičs un Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētās komandas Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs jau 22. sezonu pēc kārtas nodrošinājis klubam pozitīvu uzvaru un zaudējumu bilanci Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā.

"Spurs" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 111:105 pārspēja iepriekšējo divu sezonu NBA čempioni Goldensteitas "Warriors", izcīnot jau devīto uzvaru pēc kārtas.

Sanantonio vienība šosezon kopumā izcīnījusi 42 uzvaras un piedzīvojusi 29 zaudējumus.

NBA regulārajā čempionātā "Spurs" komandai atlikuši vairs tikai 11 mači, līdz ar to jau šobrīd klubs nodrošinājis pozitīvu uzvaru un zaudējumu bilanci.

Leģendārais treneris Popovičs kopš 1996. gada vada "Spurs" komandu. Vienīgi pirmajā sezonā viņa vadībā Sanantonio nesasniedza pozitīvu uzvaru un zaudējumu bilanci, kā arī neiekļuva izslēgšanas turnīrā.

Savukārt pēdējās 22 sezonas pēc kārtas Popoviča vadībā katru gadu "Spurs" komandai uzvaru ir bijis vairāk nekā zaudējumu, kā arī izdevies sasniegt NBA izslēgšanas spēļu turnīru.

"Spurs" komanda pagaidām vēl nav garantējusi dalību šīs sezonas "play-off" turnīrā, taču 9. vietā esošā Sakramento "Kings" atpaliek par 8 uzvaru tiesu.

Rietumos dalību "play-off" ir jau nodrošinājusi konferences līdere "Warriors" (47-22) un tuvākā sekotāja Denveras "Nuggets" (47-22).

"Spurs" komandai turnīra tabulā šobrīd priekšā atrodas arī Hjūstonas "Rockets" (44-26) un Portlendas "Trail Blazers" (43-27).

Sanantonio ar bilanci 42-29 patlaban ieņem 5. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Popoviča vadībā "Spurs" komanda 5 reizes izcīnījusi NBA čempiontitulu - 1999., 2003., 2005., 2007. un 2014. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu