Spēlētāju sadursmē cietušais "Napoli" vārtsargs Ospina izrakstīts no slimnīcas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Davids Ospina
Davids Ospina Foto: AFP/SCANPIX

Itālijas futbola kluba "Napoli" vārtsargs Davids Ospina pirmdien izrakstīts no slimnīcas.

Kolumbijas izlases vārtsargs Ospina cieta svētdienas spēlē, kurā "Napoli" ar 4:2 uzvarēja "Udinese" vienību. Kādā no epizodēm kolumbietis izgājienā sadūrās ar viesu spēlētāju, bet vārtsargam tika pārsista galva. Tā tika apsaitēta, un vārtsargs bija spējīgs turpināt maču. Tiesa, pēc pāris minūtēm viņš zaudēja samaņu un ar medicīniskā personāla palīdzību tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt pirmdienas vakarā 30 gadus vecais Ospina izrakstīts no slimnīcas, bet viņš nevarēs palīdzēt Kolumbijas izlasei šomēnes gaidāmajos pārbaudes mačos pret Japānu un Dienvidkoreju.

Futbolistam pēc veiktajām pārbaudēm nav nekādu veselības likstu, taču ārsti viņam ieteikuši dažu dienu atpūtu.

Itāļu mediji tikmēr ziņo, ka "Napoli" ir sākusi izmeklēšanu saistībā ar mediķu pieņemtajiem lēmumiem, jo viņi ļāva Ospinam turpināt spēli un pēc tam nogādāja vārtsargu slimnīcā, kurā nav neiroķirurģijas nodaļas.

Kolumbietis kopš 2014.gada ir Londonas "Arsenal" īpašumā, bet 2018.gadā komanda viņu izīrēja "Napoli" vienībai. Valstsvienības rindās Ospina ir aizvadījis 94 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu