Stojanovičs no Latvijas futbola izlases atskaita Višņakovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slaviša Stojanovičs
Slaviša Stojanovičs Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs neilgi pirms došanās uz 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmo spēli Ziemeļmaķedonijā no komandas atskaitījis pieredzējušo pussargu Alekseju Višņakovu.

Kā informē Latvijas Futbola federācija (LFF), 35 gadus vecais Višņakovs jau atgriezies sava kluba "Riga" rīcībā. Tādējādi spēlēm pret Ziemaļmaķedoniju un Poliju izlasē ir 25 futbolisti.

Vēl pirmdien no komandas tika atbrīvoti pussargi Artūrs Zjuzins un Jevgeņijs Kazačoks.

Par Stojanoviča palīgiem šobrīd kļuvuši serbs Nebojša Milosevičs un slovēnis Envers Čiričs, savukārt vārtsargu trenera lomā strādā Aleksandrs Koliņko. Sagaidāms, ka nākotnē Latvijas izlases stūrmanim palīdzēs tikai viens ārvalstu speciālists, kamēr vēl viens tiks piemeklēts no pašmāju treneru vidus.

Kvalifikācijas ciklu Latvija uzsāks ceturtdien, kad viesos tiksies ar Ziemeļmaķedoniju, bet svētdien izbraukumā gaidāms duelis ar Poliju.

Latvijas futbola valstsvienība 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā iekļuvusi G grupā ar Polijas, Austrijas, Izraēlas, Slovēnijas un Ziemeļmaķedonijas izlasēm, izvairoties no vairākiem futbola grandiem. Kvalifikācijas turnīrs sāksies martā un noslēgsies novembrī.

Decembra sākumā no izlases galvenā trenera amata nolēma atkāpties somu speciālists Miksu Pātelainens, kurš komandu vadīja vien kopš maija jeb mazāk nekā astoņus mēnešus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu