Bekhems cer savā komandā redzēt Ronaldu vai Mesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deivids Bekhems
Deivids Bekhems Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas kādreizējā futbola zvaigzne Deivids Bekhems cer Maiami "Inter" komandai piesaistīt portugāli Krištianu Ronaldu vai argentīnieti Lionelu Mesi, kuri tiek uzskatīti par pēdējās dekādes labākajiem futbolistiem pasaulē.

Pašlaik 43 gadus vecais Bekhems ir viens no īpašniekiem Maiami "Inter" komandai, kas 2020. gadā debitēs Amerikas Futbola līgā (MLS).

Pērn novembrī tika apstiprināts, ka Maiami komandai uzbūvēs stadionu ar 25 000 skatītāju ietilpību.

Bekhems ir arī šī kluba prezidents un drīzumā sāks komplektēt komandas sastāvu. Viņš paudis cerību kaut kad nākotnē piesaistīt Ronaldu (34 gadi) vai Mesi (31 gads).

"Ja paskatāmies, kādā veidā Leo un Krištianu joprojām spēlē, nedomāju, ka viņu karjeras tuvojas beigām," Bekhema teikto citē "Sky Sports".

Bekhems, anglis Veins Rūnijs, zviedrs Zlatans Ibrahimovičs, brazīlietis Kaka un daudzi citi pasaulslaveni futbolisti karjeras beigu posmu izvēlējušies aizvadīt MLS čempionātā.

Vēl pavisam nesen Ronaldu guva trīs vārtus UEFA Čempionu līgas spēlē Itālijas kluba Turīnas "Juventus" rindās, kā arī "Barcelona" zvaigzne Mesi pagājušajā nedēļā izcēlās ar "hat-trick" Spānijas čempionāta mačā. 

"Viņi joprojām spēlē ļoti augstā līmenī, tāpēc ir grūti iedomāties, ka viņi  drīzumā varētu atstāt savus klubus. Bet redzēsim. Nekad nevar zināt, kas notiks futbolā," teica Bekhems.

Futbolista karjeras laikā Anglijas izlasē Bekhems aizvadīja 115 spēles, guva 17 vārtus, piedalījās trijos Pasaules kausa finālturnīros (1998., 2002. un 2006.), turklāt divos no tiem viņš bija komandas kapteinis.

Bekhems, kurš spēlēja pussarga pozīcijā, karjerā pārstāvēja Mančestras "United" (Anglija), Madrides "Real" (Spānija), "AC Milan" (Itālija), Losandželosas "Galaxy" (ASV) un PSG (Parīzes "Saint-Germain", Francija).

2013. gadā Bekhems noslēdza futbolista karjeru. Pēdējā sezonā PSG komandā viņš savu algu ziedoja labdarībai, taču tāpat bija vislabāk apmaksātais futbolists pasaulē, pateicoties reklāmu un sponsoru līgumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu