Beisbola zvaigzne Trauts noslēgs ienesīgāko līgumu pasaules sportā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maiks Trauts
Maiks Trauts Foto: Reuters/ScanPix

Augstākās beisbola līgas (MLB) klubs Losandželosas "Angels" tuvākajā laikā noslēgs līgumu ar komandas lielāko zvaigzni Maiku Trautu. Ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN ziņo, ka beisbolists parakstīs vairāk nekā 430 miljonu ASV dolāru vērtu kontraktu. 

Tiek ziņots, ka līgums tiks parakstīts uz 12 gadiem. Sezonas laikā viņš saņems 36 miljonus ASV dolāru.

27 gadus vecajam sportistam ir spēkā līgums uz vēl divām sezonām, kuru laikā viņa atalgojums paredzēja 50 miljonu lielus ienākumus. Taču tas tiks anulēts un stāsies spēkā jaunais līgums.

Līdz šim MLB lielākā vienas sezonas līguma īpašnieks ir Arizonas "Diamondbacks" spēlētājs Zeks Grainkī, kurš saņem 34,4 miljonus dolāru.

Trauta līgums būs par 30% lielāks nekā Braisam Hārperam, kurš ar Filadelfijas "Phillies" noslēdza līgumu par 330 miljoniem dolāru.  

Jau aprēķināts, ka Trauts mēnesī nopelnītu 35 833 333 ASV dolāru, nedēļā 746 528, dienā 106 647, stundā 4444, minūtē 74, sekundē 1,23.

Savas karjeras laikā Trauts divas reizes ieguvis "American League" vērtīgākā spēlētāja balvu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu