Pārspēts Porziņģa "Knicks" debitantu rekords

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mičels Robinsons
Mičels Robinsons Foto: AFP/SCANPIX

Centra spēlētājs Mičels Robinsons pārspējis Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa Ņujorkas komandas "Knicks" debitantu rekordu bloķētajos metienos, liecina ieraksts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba "Twitter" kontā. 

Porziņģis savā debijas sezonā (2015./2016.) bloķēja 134 metienus, kas bija "Knicks" komandas debitantu rekords. Tas noturējās līdz pagājušajai naktij. 

Tagad par rekorda īpašnieku kļuvis līgas debitants Robinsons, kurš šosezon jau bloķējis 136 metienus. Vidēji mačā viņš izpildījis 2,4 blokus, kamēr Porziņģis savā pirmajā sezonā bloķēja 1,9 metienus. 

Jāatzīmē, ka Robinsons šosezon piedalījies 56 mačos, kamēr Porziņģis 2015./2016. gada sezonā laukumā devās 72 spēlēs. 

Porziņģa rekords krita "Knicks" spēlē pret Jūtas "Jazz", kurā uzvaru Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā ar 137:116 izcīnīja viesu komanda. Robinsons šajā mačā guva 14 punktus, savāca 12 bumbas zem groziem un bloķēja trīs metienus. 

Robinsons šajā mačā laboja vēl vienu "Knicks" debitantu rekordu. Tagad viņš jau 29 mačos pēc kārtas bloķējis vismaz vienu metienu. Iepriekšējais rekords piederēja leģendārajam Patrikam Jūingam, kas vismaz vienu reizi sāncenšus bloķēja 28 spēlēs pēc kārtas.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu