Girgensona pārstāvētā "Sabres" aizvadīs divus mačus Stokholmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bufalo "Sabres" komanda
Bufalo "Sabres" komanda Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda novembrī aizvadīs divus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačus Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā.

Plānots, ka 8. un 9.novembrī "Sabres" aizvadīs divas regulārā čempionāta spēles pret šī brīža labāko NHL komandu Tampabejas "Lightning".

"Sabres" līdz ar to aizvadīs pirmo spēli ārzemēs kopš 2011.gada, turklāt īpašu ažiotāžu Zviedrijā šī vienība guvusi pēc tam, kad pērn NHL draftā ar pirmo numuru izraudzījās talantīgo zviedru Rasmusu Dālinu, turklāt "Lightning" rindās spēlē arī cita šīs valsts zvaigzne Viktors Hedmans.

Tikmēr Girgensonam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar "Sabres". Lai spēlētu Stokholmā, viņam ar šo klubu būs jāvienojas par turpmāku sadarbību.

Mači Stokholmā notiks "Ericsson Globe" arēnā, kas spēj uzņem 13 500 skatītāju, turklāt tā jau iepriekš uzņēmusi desmit NHL spēles.

Tāpat NHL ceturtdien paziņoja, ka Čikāgas "Blackhawks" un Filadelfijas "Flyers" savas nākamās sezonas pirmās spēles aizvadīs 4.oktobrī Prāgā, turklāt Čikāgas klubs savu pirmssezonas treniņnometni noslēgs ar 29.septembra maču Vācijā pret vietējo Berlīnes "Eisbaren". Savukārt "Flyers" 30.septembrī Šveicē tiksies ar "Lausanne", kuras rindās spēlē latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu