Ronaldu par nepiedienīgo žestu saņem naudas sodu (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Itālijas kluba Turīnas "Juventus" zvaigzne portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu saņēmis naudas sodu par nepiedienīga žesta parādīšanu UEFA Čempionu līgas mačā.

Ronaldu pagājušajā nedēļā guva trīs vārtus UEFA Čempionu līgas mačā, sarūpējot "Juventus" komandai uzvaru ar 3:0 pret Spānijas klubu Madrides "Atletico".

Šis panākums "Juventus" vienībai ļāva sasniegt UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kurā Turīnas klubs spēkosies ar Nīderlandes komandu Amsterdamas "Ajax".

Vienā no spēles epizodēm svinot vārtu guvumu, 34 gadus vecais Ronaldu izdarīja žestu, norādot uz savu kājstarpi.

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) ceturtdien paziņoja, ka Ronaldu par šī žesta parādīšanu piespriests naudas sods 20 000 eiro apmērā.

"Juventus" un "Atletico" komandu pirmajā astotdaļfināla duelī Madrides kluba galvenais treneris Djego Simeone izdarīja līdzīga veida žestu kā Ronaldu.

Arī argentīniešu speciālists par nepiedienīgo žestu saņēma naudas sodu.

Ronaldu pārstāvētā "Juventus" komanda 10. aprīlī Amsterdamā aizvadīs UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla dueļa pirmo spēli pret "Ajax" vienību.

Pastāvēja varbūtība, ka Ronaldu par nepiedienīgo žestu saņems arī diskvalifikāciju, tomēr portugāļu futbolistam nebūs piespiedu kārtā jāizlaiž nākamā spēle UEFA Čempionu līgā. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu