Jevpalovs gūst savus 11. vārtus sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien guva savus 11.vārtus šīs sezonas Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā.

Tikmēr Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda viesos ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Springfīldas "Thunderbirds" vienību.

Jevpalovs šī mača 39.minūtē guva savas komandas pirmos vārtus, tobrīd panākdams 1:2. Latvijas hokejists šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un ieguva lietderības koeficientu +1.

Šosezon Jevpalovs 60 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Citā sestdienas mačā zaudējumu cieta Kristiāna Rubīna pārstāvētā AHL čempione Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar 2:5 (1:1, 1:1, 0:3) piekāpās Ročesteras "Americans" hokejistiem.

Rubīns šajā cīņā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1. Savā AHL debijas sezonā viņš septiņās spēlēs veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis negatīvu lietderību -1.

Citviet rezervē palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) pārspēja Hēršijas "Bears". Viesu rindās sastāvā nebija aizsarga Kristofera Binduļa.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 79 punktiem 66 cīņās ir Hēršijas "Bears", bet piektā ar 72 punktiem 65 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 80 punktiem 67 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtā ar 74 punktiem 68 mačos ir Belevilas "Senators", kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers. Savukārt piektā ar 72 punktiem 66 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 68 punktiem 67 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu