Savaļnieks: Latvijas futbolisti laukumā noteikti atdeva visus spēkus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Savaļnieks
Roberts Savaļnieks Foto: EPA/Scanpix

Latvijas izlases futbolisti mačā pret Poliju laukumā noteikti atdeva visus savus spēkus, uzskata pussargs Roberts Savaļnieks.

Latvijas futbolisti svētdien Varšavā 51 112 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 0:2 piekāpās spēcīgajai Polijas izlasei. Šī kļuva par visu laiku apmeklētāko Latvijas futbola valstsvienības spēli.

Pirmajā puslaikā Latvijas futbolisti izdarīja pat vairāk sitienu nekā pretinieki - attiecība 9:8 (vārtu rāmī 3:2). Savukārt kopumā šajā mačā latvieši veica 12 sitienus (4 no tiem vārtu rāmī), bet poļi izdarīja 22 sitienus (8 vārtu rāmī).

"Atmosfēra šodien bija ļoti laba. Poļi māk atbalstīt savas komandas. Bija patīkami spēlēt šādā atmosfērā. Domāju, ka uzvilkās ne tikai poļi, bet arī mēs. Fani dod spēku," sacīja Savaļnieks.

"Čaļi noteikti laukumā atdeva visu, kas bija spēkos. To varēja redzēt. Mums tomēr bija iespējas gūt vārtus. Diemžēl, bet neizturējām līdz beigām. Sanāca neveiksmīga epizode un ielaidām vārtus. Vienkārši nepaveicās. Būtu ideāli, ja mēs būtu izcīnījuši šeit kādu punktu," teica Latvijas futbolists.

Mača 79. minūtē Savaļnieku nomainīja Vladislavs Gabovs, jo Latvijas futbolists laukumu bija spiests atrāt traumas dēļ. Viņš gan nezina, cik nopietns ir savainojums. Latvijas kluba RFS spēlētājam esot problēmas ar kājas muskuli.

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pasaules rangā Polija ieņem 20. vietu, bet Latvija atrodas 131. pozīcijā.

2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra turpinājumā Latvijas izlase nākamās divas spēles aizvadīs vasarā, savā laukumā uzņemot Izraēlu (7. jūnijs) un Slovēniju (10. jūnijs).

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu