Balcers gūst vārtus NHL mačā pret Girgensona komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot Otavas "Senators" komandai savā laukumā ar rezultātu 4:0 (2:0, 0:0, 2:0) pārspēt Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

Balcers laukumā pavadīja 13 minūtes un 9 sekundes (1:35 skaitliskajā vairākumā un 0:46 skaitliskajā mazākumā).

Viņa kontā arī 2 soda minūtes, 2 metieni pa pretinieku vārtiem, 1 bloķēts metiens un neitrāls lietderības koeficients 0.

Girgensons nospēlēja 15 minūtes (4:29 skaitliskajā mazākumā), izpildīja 3 spēka paņēmienus, bloķēja 1 metienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šā mača rezultātu "Senators" atklāja pašās pirmā perioda beigās, kad izcēlās Entonijs Duklērs un Braiens Gibonss. 

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet 46.minūtē Balcers izmantoja Otavas komandas vairākumu, precīzi metot no vārtu priekšas un panākot 3:0.

Zīmīgi, ka tobrīd bez nūjas bija palicis tieši Girgensons, kas mājiniekiem vairākumā nodrošināja lielāku pārsvaru.

Savukārt cīņas galarezultātu 48.minūtē uzstādīja Magnuss Pējervi.

Lielisku spēli aizvadīja "Senators" amerikāņu vārtsargs Kreigs Andersons, kurš atvairīja visus 35 pretinieku metienus. Viņam šī ir otrā "sausā" spēle šosezon un 42. kopumā karjerā.

"Sabres" vienībai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, turklāt izbraukumā tai ir jau 13 neveiksmes pēc kārtas.

Balcera pārstāvētā "Senators" ar 60 punktiem 76 mačos atrodas Austrumu konferences un visas līgas kopvērtējuma pēdējā vietā.

"Sabres" un Girgensons ar 71 punktu 76 mačos ierindojas 13. pozīcijā Austrumos, kur latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera komanda Pitsburgas "Penguins" ar 95 punktiem 77 spēlēs ieņem 5. vietu.

Balcers savā NHL debijas sezonā 31 spēlē guvis 5 vārtus un veicis 7 rezultatīvas piespēles, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Savukārt Girgensons 67 mačos izcēlies ar 4 vārtiem, 12 rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficientu -9.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu