Makgregors tiek turēts aizdomās par seksuālu uzbrukumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Nu jau bijušais jaukto cīņu mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors no Īrijas tiek turēts aizdomās par seksuālu uzbrukumu, vēsta laikraksts "The New York Times".

Kā vēsta medijs, šobrīd Makgregora dzimtajā Īrijā saistībā ar sūdzību par seksuāla rakstura uzbrukumu notiekot izmeklēšana. Zīmīgi, ka šī informācija nākusi gaismā vien neilgu brīdi pēc tam, kad 30 gadus vecais sportists paziņoja par karjeras beigām.

Tikmēr Makgregora pārstāvji noliedz, ka tas būtu iemesls, kāpēc viņš nolēmis beigt karjeru.

Savukārt "The New York Times" informē, ka janvārī Makgregoru varasiestādes izjautājušas par decembrī notikušu seksuāla rakstura uzbrukumu sievietei; incidents esot noticis vienā no Dublinas viesnīcām, kur sportists regulāri iegriežoties.

Makgregors par karjeras beigām pirmdien paziņoja jau otro reizi pēdējo trīs gadu laikā.

Īrijas sportists ilgu laiku bija "Ultimate Fighting Championship" (UFC) lielākā zvaigzne, tomēr pērn viņš piekāpās Krievijas cīkstonim Habibam Nurmagomedovam, turklāt abi pēc dueļa sarīkoja nekārtības.

Savukārt 2017.gadā Makgregors aizvadīja boksa maču ar slaveno amerikāni Floidu Meivezeru, kurā cieta zaudējumu.

Šomēnes Makgregors uzbruka kādam fanam, kurš cīkstoni mēģinājis nofotografēt pēc iziešanas no naktskluba, turklāt karstasinīgais īrs ar likuma pārkāpšanu saskāries iepriekš. Pērn Ņujorkā Makgregors sadauzīja logu autobusam, kurā bija citi UFC cīkstoņi, kā arī viņš regulāri izcēlies ar cita veida nekārtībām un izteikumiem.

Savas karjeras laikā Makgregors MMA 25 cīņās guva 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu