Melbārdis: Manā prātā un sirdī paliks sudraba izcīnīšana (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas bobsleja pilotam Oskaram Melbārdim sirdī un prātā paliks sudraba medaļas izcīnīšana, kaut arī Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) anulējusi 2014. gada Soču olimpisko čempionu rezultātus.

SOK Izpildkomitejas sēdē trešdien tika apstiprināts, ka pēc krievu sportista Aleksandra Zubkova diskvalifikācijas un viņa rezultātu anulēšanas, 2014. gada Soču olimpiskais čempions bobslejā četriniekiem no šī brīža ir Melbārdis kopā ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu, kā arī Melbārdis duetā ar Dreiškenu ir izcīnījuši Soču olimpisko spēļu bronzas medaļas bobsleja divnieku sacensībās.

"Cik es zinu, sudraba medaļas joprojām stāv Sporta muzejā. Manā prātā un sirdī paliks sudraba medaļu izcīnīšana. Protams, tas ir nesmuki pret sportu. Godu sportam tas nerada. Mums jau par sudrabu bija lieliskas emocijas. Ja atsūtīs to zelta medaļu, nopirkšu flakoniņu un nopūtīšu sudraba krāsā," jokoja Melbārdis.

Šā gada februāra nogalē Melbārdis viesojās TVNET studijā. Pilnu interviju ar 2018. gada Latvijas labāko sportistu iespējams noskatīties ŠEIT.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu