ESPN eksperts: Domāju, ka Durants pametīs "Warriors". Viņš nav tur laimīgs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas "Warriors" līderiem Kevins Durants šajā starpsezonā, visticamāk, atstās komandu, uzskata ESPN eksperts Džeilens Rouzs. 

"Domāju, ka Durants aizies. Pēdējos mēnešos esmu rūpīgi sekojis līdzi "Warriors" komandai un centies izprast tur notiekošo. Man galvā iešāvušās vairāki iemesli, kas var mudināt viņu pamest komandu," sacīja Rouzs. 

Durants ar "Warriors" kļuvis par divkārtēju NBA čempionu, abus titulus iegūstot pēdējās divās sezonās. 

"Kā var justies spēlētājs ar Duranta statistiku, ja viņš necīnās par sezonas vērtīgākā spēlētāja titulu? Pēc atnākšanas no Oklahomasitijas "Thunder" viņš divas reizes ticis pie MVP balvas, bet vienalga nejūtas laimīgs," uzskata ietekmīgā ESPN eksperts.  

Šosezon vidēji mačā Durants guvis 26,8 punktus, veicis 5,7 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas zem groziem. 

"Kad eksperti apspriež līgas vērtīgākos spēlētājus, viņa vārds pat netiek piesaukts. Pateicoties pārejai uz "Warriors", mazinājās viņa diženums un nozīmīgums," teica Rouzs. "Redzu, ka Durants nedaudz konfliktē ar Stīvu Keru [galvenais treneris]. Bijuši arī konflikti ar Dreimondu Grīnu. Bez Duranta komanda spēlē labāk."

30 gadus vecais Durants NBA aizvada savu 12. sezonu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu