Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo" turpinās trenēt Krikunovs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas "Dinamo" ceturtdien pagarinājusi līgumu ar vienības galveno treneri Vladimiru Krikunovu senioru, vēsta ziņu aģentūra TASS.

Noslēgtais līgums nosaka, ka Krikunovs klubu vadīs arī nākamās divas sezonas.

68 gadus vecais speciālists "Dinamo" pievienojās pērnā gada oktobrī, kad no amata atbrīvoja Vladimiru Vorobjovu. Ar Krikunovu pie komandas stūres vienība regulārajā čempionātā ierindojās piektajā vietā Rietumu konferencē.

Savukārt Gagarina kausa izcīņā "Dinamo" pirmajā kārtā sešās spēlēs tika galā ar Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet otrajā izslēgšanas spēļu kārtā piecās spēlēs piekāpās Maskavas CSKA.

Krikunovs karjeras laikā no 2004.-2008.gadam jau trenēja Maskavas "Dinamo" komandu, ar vienību triumfējot Krievijas čempionātā 2005.gadā. Tāpat viņš vadījis Jekaterinburgas "Avtomobilist", Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Kazaņas "Ak Bars" un Astanas "Baris" vienības, kā arī strādājis Baltkrievijā un Slovēnijā.

Trenera vadībā Krievijas nacionālā izlase 2005.gadā ieguva bronzu pasaules čempionātā.

Savulaik bijušais hokejists Krikunovs no 1976. līdz 1982.gadam aizvadīja Rīgas "Dinamo" sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu