Karatists Kalniņš zaudē EČ otrajā cīņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas karatists Kalvis Kalniņš
Latvijas karatists Kalvis Kalniņš Foto: Kalvis Kalnins/Arawaza/Facebook

 Latvijas vadošais karatists Kalvis Kalniņš ceturtdien Spānijā cieta zaudējumu Eiropas čempionāta otrajā cīņā.

Kalniņš, kurš startēja "kumite" grupā svara kategorijā līdz 60 kilogramiem, pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā ar 2:0 pārspēja bosnieti Eldinu Hajdarpašiču.

Trešajā kārtā jelgavniekam stājās pretī turks Erajs Samdanams, kuram tika ciests zaudējums ar 1:4. Turks nesasniedza finālu, tādējādi Kalniņš netika pie iespējas cīnīties gandarījuma kārtā.

Kā vienīgais no Latvijas karatistiem pie divām uzvarām tika Nikolajs Bodrovs, kurš, startējot svarā līdz 67 kilogramiem, apstājās ceturtajā kārtā.

Tikmēr Kristīne Vīča, kura startēja kategorijā līdz 50 kilogramiem, cieta zaudējumu otrajā kārtā, bet tika pie iespējas cīnīties gandarījuma turnīrā, kur piekāpās jau pirmajā duelī, čempionātu noslēdzot dalītā septītā vietā.

Savukārt pa vienai uzvarai izcīnīja Viktorija Rezajeva (svara kategorija līdz 68 kilogramiem) un Ruslans Sadikovs (-75 kg), bet pirmajās cīņās zaudējumus piedzīvoja Liena Prikaza (-55 kg), Alīna Kornišova (+68 kg), Denis Sadikovs (-84 kg) un Maksims Halatins (+84 kg). "Kata" sacensībās Kirils Membo guva 17.vietu.

Piektdien Eiropas čempionātā norisināsies komandu cīņas.

Karatē 2020.gadā būs Tokijas olimpisko spēļu programmā un šo sacensību dalībniekus noteiks pēc olimpiskā ranga. Tā punktus iespējams nopelnīt premjerlīgas un A sērijas turnīros, kā arī pasaules un Eiropas čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu