Balcers palīdz "Senators" pieveikt spēcīgo "Maple Leafs"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien palīdzēja Otavas "Senators" komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:0, 2:0, 2:2) pārspēt spēcīgo Toronto "Maple Leafs".

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja desmit minūtes un 52 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pēc Entonija Duklēra un Magnusa Pējervi precīzajiem metieniem "Senators" otrajā periodā izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr 46.minūtē "Maple Leafs" ar Ostona Metjūsa un Konora Brauna vārtu guvumiem, kas bija ar 27 sekunžu intervālu, panāca neizšķirtu. Otavas vienība gan šajā mačā spēja gūt panākumu, jo 47.minūtē mājiniekus no jauna vadībā izvirzīja Kodijs Sīsī, bet priekšpēdējā minūtē Duklērs guva savus otros vārtus mačā.

Līgas vājākajai komandai "Senators" šī bija jau trešā uzvara pēdējo četru maču laikā.

Balcers savā NHL debijas sezonā 33 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

"Senators" ar 62 punktiem 78 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas pēdējā vietā, kamēr "Maple Leafs" ar 97 punktiem 78 cīņās šajā konferencē ir piektajā pozīcijā. Nākamo spēli Otavas vienība aizvadīs pirmdien, kad uzņems līgas līderi Tampabejas "Lightning".

Citā sestdienas mačā kārtējo neveiksmi piedzīvoja cita latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensons pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar 1:5 (0:1, 0:2, 1:2) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu, piedzīvojot jau sesto zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Uzvarētāju sastāvā ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Antonī Boviljē.

Girgensons šosezon 69 mačos atzīmējies ar četriem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

"Sabres" ir zaudējusi izredzes sasniegt Stenlija kausa izcīņu, bet Austrumu konferences kopvērtējumā tā ar 72 punktiem 78 spēlēs atrodas 13.vietā, kamēr "Islanders" ar 99 punktiem 79 cīņās ir ceturtajā pozīcijā. Nākamo cīņu Bufalo vienība aizvadīs jau svētdien, kad uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu