Ķēniņam "sausais" zaudējums Šveices čempionāta pusfinālsērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts

"Sauso" zaudējumu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) izslēgšanas turnīra pusfināla sērijas mačā sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne".

Lozannas komanda izbraukumā ar 0:5 (0:2, 0:2, 0:1) piekāpās "Zug" hokejistiem, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1-2.

Ķēniņš šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet bloķēja trīs pretinieku raidījumus un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latviešu uzbrucējs 49 regulārā čempionāta spēlēs guva desmit vārtus un veica 19 rezultatīvas piespēles, būdams viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem komandā, bet izslēgšanas turnīrā viņam desmit mačos ir divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Pirmajā kārtā "Lausanne" ar 4-3 apspēlēja vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvēto Langnau "Tigers".

Lozannas hokejisti regulārajā čempionātā finišēja trešajā vietā, kas viņiem dod tiesības nākamsezon spēlēt Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

Savukārt Latvijas speciālistu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā "Davos" cīnās par vietas saglabāšanu Šveices augstākajā līgā. Sestdien tā savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) piekāpās Rapersvīles "Jona Lakers", kas sērijā līdz četrām uzvarām samazinājusi deficītu līdz 1-2.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka iepriekš sezonu Šveicē noslēdza Latvijas hokeja izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā NLA vicečempione "Lugano", kas apstājās izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu