Dairis Bertāns labo savas karjeras rezultativitātes rekordu NBA (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: www.nba.com/pelicans

Dairis Bertāns svētdien aizvadīja karjeras spilgtāko spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Bertāna pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" svētdien savā laukumā ar rezultātu 102:130 (26:26, 36:35, 22:44, 18:25) piekāpās Losandželosas "Lakers".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 22 minūtes, kuru laikā viņš guva 6 punktus, realizējot 2 no 9 izpildītajiem tālmetieniem.

Bertāna rēķinā arī 1 pārtverta bumba, 1 piezīme un negatīvas lietderības rādītājs -14, tātad pretinieki iemeta par 14 punktiem vairāk, kamēr laukumā bija Latvijas basketbolists.

Šī viņam bija karjeras 8. spēle NBA čempionātā. Līdz šim lielākais spēles laiks bija 15 minūtes, bet rezultativitātes rekords bija 4 gūti punkti.

Šajā mačā "Pelicans" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džūliuss Rendls, bet pa 15 iemeta Džahlils Okafors un Kristians Vūds, kuram arī 11 atlēkušās bumbas.

"Lakers" rindās Reidžons Rondo guva 24 punktus un veica 12 rezultatīvas piespēles, Džavals Makgī iemeta 23 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas, bet vēl 23 punktu pievienoja Alekss Karūzo.

Šajā spēlē nepiedalījās "Pelicans" līderis Entonijs Deiviss un nespēlēja arī "Lakers" lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Pelicans" ar 32 uzvarām un 46 zaudējumiem ieņem 12. vietu, savukārt "Lakers" ar bilanci 35-42 ierindojas 10. pozīcijā.

Abas komandas šosezon jau zaudējušas izredzes iekļūt NBA izslēgšanas spēļu turnīrā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu