Kaspars Kambala maija sākumā aizvadīs vēl vienu cīņu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

3. maijā Skonto hallē Rīgā norisināsies pirmais profesionālais cīņu čempionāts "101 Fighting championship", informē portāls "balticevents.info". Cīņas notiks pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem. Ringā kāps arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala. 

Skatītājiem būs iespēja redzēt cīņas ar Kasparu Kambalu, Kristapu Zuti, Zauru Džavadovu, Robertu Sujiņu, Kristapu Bulmeistaru, Edgaru Freimani, Oļegu Jemeļjanovu, Māri Timofejevu un daudziem citiem.

Kā informē pasākuma "101 Fighting championship" organizatori, turnīri notiks regulāri un katrs atšķirsies. Ringā dosies titulēti cīkstoņi, populāri sportisti un tie, kas parādījuši savu meistarību citos cīņu pasākumos.

Kambala profesionālā boksa ringā atgriezās ar pārliecinošu uzvaru. Martā viņš ar nokautu pieveica Baltkrievijas pārstāvi Aļaksandru Ņahajčuku. Kambala boksam pievērsās 2007. gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē un četras cīņas profesionālajā ringā.

Pagaidām gan netiek atklāts, kas būs Kambalas pretinieks. 

Latvijas kikbokseris Zaurs Džavadovs nesen izcīnīja uzvaru un tika pie WKN Eiropas čempiona jostas. Džavadovs ir savā labākajā formā un čakli trenējas nākamajai cīņai.

Skandalozais bokseris Kristaps Zutis, kurš martā piekāva viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu, savu pēdējo cīņu aizvadīja, arī nokautējot pretinieku. Zutis trenējas trenera Josifa Kovči vadībā.

Nākamā cīņa būs devītā pēc kārtas Zuša profesionālajā karjerā.

"Turnīros mēs vēlamies skatītājiem rādīt vairāk Latvijas talantu. Šoreiz mums būs divas titulcīņas pēc MMA noteikumiem. Par Latvijas čempiona jostu cīnīsies Roberts Skujiņš un Armands Tilens. Bet par Baltijas titula jostu cīnīsies viens no labākajiem smagsvariem Oļegs Jemeļjanovs," informē "101 Fighting championship".

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu