Porziņģi apsūdzējusī sieviete liktenīgajā naktī vēlējusies autogrāfu (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Sieviete, kura apsūdz Kristapu Porziņģi izvarošanā, liktenīgajā naktī no Latvijas basketbola zvaigznes vēlējusies iegūt autogrāfu, bet tobrīd vēl Ņujorkas "Knicks" komandu pārstāvošais spēlētājs esot uzvedies ārkārtīgi agresīvi, vēsta Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN. 

Astoņus mēnešus pēc tam, kad 29 gadus veco sievieti it kā esot izvarojis Porziņģis, viņa sākotnēji vērsusies pie "Knicks". Sieviete no Ņujorkas kluba, izmantojot to kā starpnieku, esot pieprasījusi 68 000 dolāru. Klubs sievietei atteicis, iesakot vērsties pie basketbolista privātajiem juristiem. 

Cietusī sieviete sākotnēji Ņujorkas policijai nebija iesniegusi ziņojumu par nodarījumu. 

ESPN rīcībā ir nonākušas e-pasta un telefona teksta sarakstes starp "Knicks" klubu, Porziņģi un cietušo sievieti. Sarakstes vēsta, ka sieviete sākotnēji devusies uz basketbolista dzīvokli, lai iegūtu autogrāfu. Taču vēlāk Porziņģis jau esot uzvedies ļoti agresīvi.

Viņu starpā intīmas attiecības esot bijušas pirms un pēc 2018. gada 6. februāra, vēstīja "Daily Mail".  

Sieviete "Knicks" klubam rakstījusi, ka sākotnēji devās uz Porziņģa dzīvokli, lai dabūtu basketbolista autogrāfu vēlā vakara stundā. Vēlāk viņa arī nosūtījusi fotogrāfijas, kurās redzami saplēsti mati un lauzts deguna skrimslis. Kā rakstījusi cietusī, viņai nācies samaksāt 10 000 dolāru par plastisko operāciju. 

Sieviete "Knicks" klubam ziņojusi, ka pēc notikušā incidenta Porziņģis esot bijis mīļš un gādīgs. "Viņš piedāvāja samaksāt man, lai gan sākotnēji to pat neprasīju. Es kā "Knicks" līdzjutēja nevēlos, lai viņam būtu nepatikšanas. Pēc notikušā es izbaudīju mūsu kopīgo laiku. Paliku pie viņa līdz pat nākamās dienas pl. 11.00 no rīta," rakstījusi sieviete. 

It kā cietusī "Knicks" klubam arī pieprasījusi, lai tas viņai sagādā jaunu apavu pāri, iepriekšējos viņa atstājusi Porziņģa dzīvoklī. Apavi esot bijuši oranžā un pelēkā krāsā. 

Savukārt Porziņģa advokāts Rolands Riopells norāda, ka viņa klients pilnībā noraida izskanējušās apsūdzības.

"Mēs 2018.gada 20.decembrī tiesībsargājošajām iestādēm paziņojām par apsūdzētājas pārspīlētajām prasībām. Tāpat pirms vairākiem mēnešiem mēs par sākto izmeklēšanu informējām NBA," teica advokāts, atturoties no jebkādiem komentāriem.

Porziņģa advokāts sievieti nosauca par morāli nestabilu, lai gan viņa esot gaiša personība. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu