Balceram rezultatīva piespēle pret NHL līdervienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers pirmdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli mačā pret Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienību.

Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:2, 1:2) piekāpās Tampabejas "Lightning".

Latvijas hokejists ar rezultatīvu piespēli atzīmējās "Senators" otrajā vārtu guvumā, kad skaitliskajā vairākumā ar precīzu metienu izcēlās kanādietis Makss Verono.

Balcers laukumā pavadīja nepilnas 12 minūtes, no kurām 2 viņš spēlēja skaitliskajā vairākumā. Viņa kontā arī 1 bloķēts metiens un negatīvs lietderības koeficients -1.

21 gadu vecais Balcers savā NHL debijas sezonā 34 mačos guvis 5 vārtus, veicis 8 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -5. 

Otrus vārtus "Senators" labā šajā mačā guva 19 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Breidijs Tkačuks.

"Lightning" sastāvā 2 vārtus guva kanādietis Janni Gurdē, kurš veica arī 1 rezultatīvu piespēli.

Ar 1+1 uzvarētāju rindās atzīmējās kanādietis Breidens Points, bet krievs Ņikita Kučerovs veica 3 rezultatīvas piespēles.

Kučerovs šosezon ir NHL rezultatīvākais spēlētājs ar 125 punktiem (39+86). Viņš atpaliek vairs tikai 2 punktus no Aleksandra Mogiļnija, kuram pieder vienā sezonā sakrāto rezultativitātes punktu rekords starp Krievijas hokejistiem. 

Mogiļnijs tika pie 127 rezultativitātes (76+51) punktiem 1992./1993. gada sezonā Bufalo "Sabres" komandā.

"Lightning" ar 124 punktiem 79 spēlēs pārliecinoši ir NHL līdere, bet "Senators" ar 62 punktiem 79 mačos ir pēdējā vietā līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu