UFC prezidents Vaits: Aiz Makregora paziņojuma kaut kas slēpjas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Vaits
Dana Vaits Foto: AP/Scanpix

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits uzskata, ka skandalozais īrs Konors Makgregors pilnībā nav aizgājis no jauktās cīņas mākslas (MMA) un pārāk daudz laika velta domām, lai savā īpašumā iegūtu UFC akcijas. 

Marta beigās 30 gadus vecais Makgregors paziņoja, ka viņš noslēdz savu sportista karjeru. Tomēr tā nebija pirmā reize, kad viņš nācis klajā ar šādu vēsti. 

"Nedomāju, ka Makgregors patiešām ir beidzis savas sportista gaitas. Droši vien aiz tā kaut kas slēpjas. Viņš vēlas, lai mēs tiekamies. Tuvākās nedēļas laikā to arī izdarīsim," izdevumā "MMA Mania" citēts Vaits. "Viņš ir bagāts vīrs, bet viņš pārāk daudz domā par to, kā iegūt UFC akcijas."

Makgregors iemantojis skandalozu slavu. Piemēram, šā gada martā tika arestēts Maiami par huligānismu pret savu fanu, kurš mēģināja viņu nobildēt. Cīkstonis sašķaidīja atbalstītāja telefonu. 

"Ja par piemēru paņemsim basketbolu, tad Maiklam Džordanam taču nepieder NBA akcijas. Analoga situācija ir arī citos sporta veidos," norādīja Vaits. "Vai Konors ir UFC brenda cienīgs? Jā, protams. Bet viss nav tik vienkārši. Domāju, ka mēs atradīsim citu veidu, lai varētu viņu padarīt laimīgu."

Makgregors jau iepriekš norādīja, ka vēlas kļūt par UFC līdzīpašnieku. 

Slavenais Īrijas sportists savā MMA karjerā aizvadījis 25 cīņas, kuru laikā izcīnījis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu