Menedžeris: Ir visi priekšnosacījumi, lai Briedis maksimāli labi sagatavotos cīņai

Gatis Kreceris
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis tuvākajā laikā sāks pilnībā plānveidīgu treniņnometni pašmājās, gatavojoties Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas pusfināla cīņai pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) ar poli Kšištofu Glovacki.

Duelis par iekļūšanu turnīra finālā notiks 15. jūnijā "Arēnā Rīga". 

Sākotnēji cīņas laiks tika plānots februārī vai martā. Tās atlikšana par vairākiem mēnešiem nākusi Briedim par labu, viņš var savest kārtībā veselību.  

"Paldies Dievam veselības stāvoklis ir nostabilizējies. Teiksim tā: sāku boksu apgūt no jauna. Pirms tam bijām daudz trenējušies fiziski, bet aizmirsuši par boksu," tā 11. februārī notikušajā preses konferencē sacīja Briedis. 

"Mairim bija nepieciešama atpūta. Strādājis viņš ir visu laiku, nostiprinājis arī operēto vietu," portālam TVNET teica Brieža menedžeris Raimonds Zeps. "Labi, ka pauze sanāca garāka, nekā sākotnēji tika paredzēts."

Treniņnometni viņš aizvadīs Latvijā. Ja cīņa būtu notikusi februārī vai martā, tad, visticamāk, Briedis ar savu komandu dotos uz ārvalstīm. Tika izskatīts Eiropas siltais gals, kā arī kāda no arābu valstīm. 

"Nav iemesla doties prom no Latvijas. Šeit ir viss nepieciešamais, lai pēc iespējas labi sagatavotos - labi laikapstākļi, uz vietas ir vajadzīgie speciālisti. Jā, ir visi priekšnosacījumi, lai maksimāli labi sagatavotos cīņai," norādīja Zeps. 

Ar Briedi turpina strādāt viņa līdzšinējais treneris Dmitrijs Šiholajs, ar kuru bokseris nesen bija devies uz Maskavu apraudzīt savu pirmo treneri Vasiliju Čerņigovu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Briedis un Glovackis cīnīsies par Pasaules Boksa padomes (WBC) Dimanta jostu un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pagaidu čempiona jostu.

Pašlaik 34 gadus vecais Briedis 26 cīņās guvis 25 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Tikmēr 32 gadus vecais Glovackis 32 cīņās izcīnījis 31 panākumu, no kuriem 19 bijuši ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu